Senior Elektroingeniør - Principal Electro Engineer

Vi ønsker å stryke vår elektro- og elektromekaniske kompetanse knyttet til utbygging av vannkraft i utlandet, og søker en erfaren elektroingeniør med særlig relevant erfaring fra nybygg og større rehabiliteringer av vannkraftverk.

Vår nye medarbeider bør ha spesialkompetanse innen ett eller flere relevante områder for Statkrafts prosjektvirksomhet. Dette kan dreie seg om ekspertise knyttet til komponenter eller helhetlig oversikt og evne til å se kraftstasjonenes utstyr og kapasitet i sammenheng. 

Du vil ha utdanning tilsvarende sivilingeniør og ha relevant bransjeerfaring i betydelig omfang.

Statkrafts prosjektvirksomhet spenner fra utbygging av nye vannkraftverk og større rehabiliteringer til etablering av vindparker og solkraftinstallasjoner i Norge og utenlands. Statkrafts prosjektavdeling (Project Delivery) har ansvar for leveranse av alle større prosjekter uavhengig av teknologi og geografi. Vi forventer særlig vekst utenfor Norge og egnede kandidater til rollen bør ha høy grad av fleksibilitet og mobilitet for å kunne påta seg oppdrag utenlands.

Vi tilbyr et faglig sterkt miljø og muligheter til å engasjere seg i ulike typer prosjekter. Statkraft legger særlig vekt på sikkerhet og stiller strenge krav til leverandører og andre som jobber for oss, så vel som til oss selv. Å kunne yte bidrag til sikkerhetskulturen i selskapet er derfor viktig. Vi legger videre stor vekt på miljø og samfunnsansvar og forventer at alle medarbeidere opptrer med integritet i møte med kollegaer og kontakter.

Relevante søkere vil ha fra 15 års relevant erfaring fra tilsvarende arbeid.

Vi oppfordrer i særlig grad kvinner til å søke.

 

 

Del denne jobben:

Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
31.10.2018
Tiltredelse:
Snarlig
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Einar O Haugen
mob: +47 95946565

Marit Hartmann Flood
mob: +47 97121245