Drift och Underhållschef

Vi söker en Drift- och Underhållschef till vår driftgrupp i Örnsköldsvik där vi ansvarar för våra kraftverk i Gideälven, Moälven och Nätraån.

Rollen

Du kommer att tillhöra Kraftverksgrupp Sollefteå, där du har ansvar för de kraftverk som innefattas i driftgruppen avseende produktionstillgänglighet, drift & underhåll, ekonomi, arbetsmiljö samt miljö. Dessutom innefattar rollen personalansvar för en underhållsplanerare och ett antal drift- och underhållstekniker. Du kommer även att ha kontakter med allmänheten gällande frågor kring anläggningarna. I rollen har du också beställaransvar i projekt och driftverksamhet. Givetvis så bidrar du till utvecklingen av effektiv och säker drift av Statkrafts vattenkraftsportfölj.

Din profil

Vi ser ett stort värde om du har tidigare erfarenhet från vattenkraft. Du är ingenjör, eller har motsvarande kunskaper i botten och har några års erfarenhet, gärna med vana från att leda olika projekt och att arbeta som personalledare.

Du trivs med att ha flera olika projekt igång och är duktig på att avsluta projekt. Du har lätt för att samarbeta med andra personer och trivs med utmanande arbetsuppgifter. Att arbeta självständigt med hög grad av eget ansvar är något du uppskattar.

Statkraft erbjuder

Professionell och personlig utveckling i en koncern i internationell tillväxt.

En verksamhet som kännetecknas av god arbetsmiljö, kompetens, ansvar och nyskapande.

En arbetsmiljö som önskar mångfald med hänsyn till kön, ålder och kulturell bakgrund.

Konkurrenskraftiga villkor.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med AdWork, ansök här: https://adworkrekrytering.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:234790/

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-11-20
Tillträde:
Snarast
Arbetsplats/placeringsort:
Örnsköldsvik
Kontaktpersoner:
Facklig representant Akademikerföreningen: Mikael Lindström
mob: +46 70 280 56 05

Facklig representant Unionen: Roger Holmqvist
mob: +46 70 316 12 29

Tf. Kraftverkschef Anders Meijer
mob: +46 70 319 67 85

Företagets hemsida:
http://www.statkraft.se