Statkraft

Lærling i energimontørfaget

Statkraft Energi region Nord-Norge har ansvaret for produksjon, drift og vedlikehold ved Statkrafts produksjonsanlegg i Nord-Norge.

Kraftverksgruppe Innset er vår nordligste kraftverksgruppe som strekker seg fra Kobbelv i sør til Kjøllefjord i nord, og sørger for drift og vedlikehold på 10 vannkraftverk, et pumpekraftverk og en vindpark. Kraftverksgruppe Innset består av 3 vedlikeholdsgrupper; Vedlikeholdsgruppe Finnmark med oppmøtested Alta/Kjøllefjord, Vedlikeholdsgruppe Straumsmo og Vedlikeholdsgruppe Skjomen/Kobbelv, som totalt består av 29 medarbeidere. 

 

Vi søker etter en lærling i energimontørfaget, hvor oppmøtested er Straumsmo i Bardu kommune.

Kvalifikasjoner og motivasjon ligger til grunn for opptak som lærling i Statkraft. Det kreves et godt teoretisk grunnlag. Personlige egenskaper er viktige, og vi vektlegger at lærlingene er ansvarsbevisste og omgjengelige. 

Hva du kan forvente som lærling i Statkraft:

  • Praktisk erfaring som en del av Statkrafts daglige virksomhet
  • En faglig ansvarlig som skal følge deg i hele din tid som lærling, og som er ansvarlig for å sikre at lærlingtiden din følger en oppsatt fagplan
  • Et godt arbeidsmiljø preget av kompetanse, ansvarlighet og innovasjon
  • Gode betingelser

For spørsmål, ta kontakt med regional HR-Partner Margrethe Langli, tlf. +47 414 58 500, margrethe.langli@statkraft.com eller lokal vedlikeholdsleder Joachim Strømseth, tlf. +4741635057, Joachim.stromseth@statkraft.com.

Del på:

Fylke:

  • Troms og Finnmark

Jobbtype:

Praksis

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

18.04.2021

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Straumsmo

Adresse:

8512 Narvik