Statkraft Production - Sweden

Drift och Underhållschef

Vi söker en drift- och underhållschef till vår driftgrupp i Laholm där vi ansvarar för våra kraftverk i nedre Lagan och Nissan.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att tillhöra Kraftverksgrupp Laholm, där du har ansvar för de kraftverk som innefattas i driftgruppen avseende produktionstillgänglighet, drift och underhåll, ekonomi, arbetsmiljö samt miljö. Rollen innefattar personalansvar för en underhållsplanerare och ett antal drift- och underhållstekniker. Du kommer ha kontakter med allmänheten och myndigheter gällande frågor kring anläggningarna och i rollen har du också beställaransvar i projekt och driftverksamhet. Givetvis bidrar du till utvecklingen av effektiv och säker drift av Statkrafts vattenkraftsportfölj.

Din profil

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du är en erfaren ledare som drivs av att utveckla såväl medarbetare som verksamhet. Du är ingenjör, eller har motsvarande kunskaper och erfarenheter. Vi ser att du har ett tekniskt intresse och gärna att du har jobbat inom industri- eller energibranschen med drift, underhåll och/eller projektledning.

Som ledare är du förtroendeingivande, lyhörd och duktig på att bygga och utveckla relationer där du ger dina medarbetare utrymme att växa. Du värnar om samarbete och har också förmåga att få ihop välmående team där du inte heller är rädd för konflikter. Du har stort engagemang vilket lägger grunden för en stark kultur där fokus är på hälsa och säkerhet då detta är den viktigaste uppgiften i vårt arbete. Vidare besitter du ett affärsmannaskap där du har förståelse och känsla för affärsmöjligheter, resultat, kostnader och lönsamhet. Som person är du en god kommunikatör, prestigelös och samarbetsorienterad.

Statkraft erbjuder

Professionell och personlig utveckling i en koncern i internationell tillväxt.

En verksamhet som kännetecknas av god arbetsmiljö, kompetens, ansvar och nyskapande.

En arbetsmiljö som önskar mångfald med hänsyn till kön, ålder och kulturell bakgrund.

Konkurrenskraftiga villkor.

 

Tjänsten är föremål för säkerhetsprövning.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 2 maj men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Ansök via: www.onepartnergroup.se. 

Dela på:

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2021-05-02

Tillträde:

Snarast

Arbetsplats/placeringsort:

Laholm

Kontaktpersoner:

Facklig representant Akademikerföreningen: Kjell Stenklyft

tfn: +46 76 768 20 42

Facklig representant Ledarna: Anders Sjödin

tfn: +46 76 768 20 44

Facklig representant SEF: Lars Holmlander

mob: +46 70 575 22 70

Facklig representant Unionen: Roger Holmqvist

mob: +46 70 316 12 29

Kraftverkschef: Henrik Jatkola

tfn: +46 76 771 74 08

Företagets hemsida:

http://www.statkraft.se

Adress: