Statkraft Markets and IT

Vi søker flere integrasjonsutviklere til vårt team i Oslo!

Integrasjonsutvikler

I Statkraft tror vi på kort vei mellom IT og forretning og du får en unik mulighet til å påvirke at våre systemer fungerer optimalt. Vår bruk av avansert teknologi legger fundamentet for Statkrafts posisjon og gjør oss til en av de største spillerne i energisektoren. Vil du jobbe i et selskap som setter bærekraft og teknologi høyt er Statkraft selskapet for deg.

Azure og Microsoft BizTalk Server er byggesteinene i vår globale integrasjonsarkitektur. Vi er et team med høy faglig kompetanse, som jobber på tvers av land som Norge, Tyskland og India. Det skjer mye spennende fremover, og derfor har vi behov for flere dyktige utviklere som vil bidra med å løfte plattformen vår over i Azure. Du vil være en viktig bidragsyter i faglige diskusjoner på arkitektur, løsningsdesign og utvikling av integrasjoner sammen med forretning.  

Vi er en del av et stort IT-miljø i Statkraft med over 200 dyktige kollegaer som alle vil lage de beste løsningene.

Hva skal du gjøre?
Som integrasjonsutvikler hos oss vil du være ansvarlig for å utvikle og opprettholde et bredt spekter av integrasjoner som støtter kritiske forretningssystemer på tvers av organisasjonen. Vi jobber kanskje litt i bakgrunnen, men det er vi som sørger for at alle prosesser går knirkefritt. Du vil være ansvarlig for å utvikle sikre, stabile og skalerbare integrasjonsløsninger i tett samarbeid med kollegaer. Mye av rollen handler om å forstå forretningens behov og gi råd innenfor de mulighetene vi har på integrasjon. Videre vil du omforme kravene til gode løsninger. Du får hos oss muligheten til å samarbeide med mange team og forretningsenheter på tvers, og lære ny teknologi sammen med kollegaer.

Hvem er du?
Vi tror du har erfaring fra systemutvikling i C# og API utvikling. Hvis du kjenner til Python eller Azure er dette et pluss. Om du er senior eller junior er ikke så viktig – vi har plass til mange.

Du er opptatt av samarbeid og deler gjerne din kunnskap og erfaring med resten av teamet. Kolleger omtaler deg som en problemløser som liker en skikkelig utfordring. Du er opptatt av faglig utvikling og tar selv initiativ til å lære nye fagområder eller verktøy. Er du i tillegg nysgjerrig og motiveres av ny teknologi tror vi du vil trives hos oss. 

Hva tilbyr vi?

  • Faglig og personlig utvikling i et spennende selskap
  • Et godt arbeidsmiljø preget av kompetanse, ansvarlighet og nyskaping
  • Mangfold med hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn
  • Konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger

 

Vi opererer innenfor kritisk infrastruktur, og vi gjennomfører derfor bakgrunnssjekk av relevant kandidat ifm ansettelse.

Vil du vite mer om denne rollen? Ta kontakt med vår rådgiver i Jefferson Wells, Karoline Anglevik Ziesler på karoline.anglevik.ziesler@jeffersonwells.no.

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

06.08.2021

Tiltredelse:

After agreement

Arbeidssted:

Oslo, Norway

Kontaktpersoner:

Karoline Anglevik Ziesler

Adresse:

0283 Oslo